Принц Уилям и семейството му се местят да живеят в

...
Принц Уилям и семейството му се местят да живеят в
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт са готови за „нова ера“ със смяната на основното си жилище

Принц Уилям и фамилията му се местят да живеят в къща на територията на замъка Уиндзор , която с четирите си спални е доста по-малка от жилището им с 21 стаи в двореца Кенсингтън в Лондон, написа английската преса.

Това ще докара до доста промени в живота на принц Уилям, брачната половинка му Кейт и трите им деца п ринц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи . Такава е и една от задачите - животът на децата да бъде допустимо най-нормален, до момента в който татко им не поеме короната. Къщата на територията на замъка обезпечава доста повече поверителност и разполага с доста огромна зелена повърхност. В Кенсингтън апартаментът им гледа към оживената улица със същото име, а частната градина граничи с публичната и малчуганите не могат да се скрият от любопитните погледи.   
 

— (The Notorious) Ima Wakin (@ImaWakin)
Децата към този момент сменят учебното заведение си в Лондон и се местят в учебното заведение Ламбрук, което е единствено на 15 минути път с кола от къщата. 
Основната смяна е неналичието на стая за вярната бавачка на децата Мария Тереса Борало в къщата. Така за първи път, откогато принц Джордж беше на осем месеца, тя няма да живее със фамилията, само че ще остане на работа денем и отново ще е значима фигура за възпитанието им. В къщата няма да живее и обслужващият личен състав, нито икономът и готвачът.
 

— Hull Live (@hulllive)

Аделейд котидж , както е името на къщата, е ремонтирана през 2015 година и това спести на данъкоплатците доста разноски. Тя е монумент на културата и е напълно покрай самия палат, където живее кралица Елизабет Втора от началото на пандемията. Построена е през 1831 година върху основи от 17-и век за брачната половинка на крал Уилям Четвърти - кралица Аделейд. Тя е била обичана и на кралица Виктория. Известна е с това, че там е бил настанен капитан Питър Таунсенд, водач и адютант на крал Джордж Шести. Той става ухажор на принцеса Маргарет, само че е разведен и връзката им е обречена.
Родителите на Кейт също живеят покрай замъка Уиндзор - в Бъкълбъри.

Принц Уилям и фамилията му ще продължат да отсядат в двореца Кенсингтън, когато са в Лондон. Той ще остане и негова канцелария. Семейството резервира и къщата си в провинцията Анмър хол, която им е обичана. Принцът и брачната половинка му се надяват да се реалокират да живеят там, когато децата пораснат. Много евентуално е да се настанят и в замъка Уиндзор след време, тъй като принц Чарлз няма никакво предпочитание да живее в него. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР