Принц Хари също е признавал, че е гледал сериала. Той

...
Принц Хари също е признавал, че е гледал сериала. Той
Коментари Харесай

Сериалът, който Елизабет II e гледала всяка неделя

Принц Хари също е признавал, че е гледал сериала. Той даже е споделял, че му е било забавно, защото историята не претендира да е изцяло достоверна, а много украсена - плод на артистично творчество и положително въображение - по този начин, както прилича на кино промишлеността.
 The Crown, гибелта на кралица Елизабет Втора и скокът в гледанията на сериала на Netflix
Скокът в рейтинга на The Crown

Ефектът от гибелта на Елизабет Втора

Но в сериала има и правота, несъмнено, а и няма по какъв начин да е другояче. В него се споделя точно за английското кралско семейство. Както евентуално към този момент сме се досетили, сериалът, за който става дума, е The Crown, чиято премиера бе в Netflix още през 2016 година

Оттогава мнозина фенове и публицисти са се чудели дали фамилията на кралица Елизабет II в действителност е гледало епизодите. Дори Опра Уинфри, едно от най-популярните телевизионни лица в целия свят, е питала в изявление принц Хари и Меган Маркъл дали са гледали The Crown. Тогава двамата се издават, че фактически са го гледали.

По-интересно самопризнание обаче прави Джордж Джобсън - кралски помощник, считан за един от водещите английски кралски коментатори. По негови думи самата Елизабет II е гледала The Crown - нормално в неделните дни. Тази любопитна информация пък му е издал не какъв да е, а принц Филип - починалият брачен партньор на кралицата. Той даже се е опитвал да я убеди да спре да гледа сериала, тъй като си е мислел, че сюжетът ще я раздразни, написа Entertainment Weekly.

За продукцията на The Crown знаем, че постоянно се е отнасяла почтително към кралското семейство, въпреки че преди са имали разногласия и неразбирателства с негови представители. В момента текат фотосите на шестия сезон на сериала, като работният развой към този момент е на пауза поради кончината на кралицата. В знак на почитание към Елизабет II целият екип на The Crown е в къса отмора.
 Мат Смит, принц Хари, The Crown и шеговитото послание към артиста
Актьорът, на който принц Хари е споделил дядо

Чувство за комизъм

На феновете обаче им следва занапред да изгледат пети сезон, чиято премиера наближава. От ноември към този момент ще можем да го гледаме в Netflix - остава единствено да разберем и от коя дата тъкмо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР