Принц Хари публикува изявление, в което отдава почит на непоколебимата

...
Принц Хари публикува изявление, в което отдава почит на непоколебимата
Коментари Харесай

Принц Хари с трогателно сбогуване с баба си Елизабет II

Принц Хари разгласява изказване, в което отдава респект на „ непоколебимата прелест и достолепие “ на баба си, на които тя е „ останала вярна през целия си живот и в този момент те са нейното постоянно завещание “.
" В честването на живота на моята баба, Нейно Величество Кралицата - и в печал за нейната загуба, всички ние си спомняме за водещия компас, който тя беше за толкоз доста хора в нейния ангажимент към работа и дълг ", написа херцогът на Съсекс.
Той си спомня и думите, които тя показа след гибелта на брачна половинка си принц Филип: „ Животът, несъмнено, се състои от последни раздели, както и от първи срещи. “
„ Бабо, до момента в който тази последна разлъка ни носи огромна горест, аз съм постоянно признателен за всичките ни първи срещи – от най-ранните ми детски мемоари с теб, до срещата ни за първи път като мой главнокомандващ, до първия миг, в който ти срещна моята скъпа брачна половинка и прегърна обичаните си правнуци ", споделя още принцът.
Хари акцентира, че ще пази загатна и ще цени вечно времето, което е споделял с кралицата. Едновременно с това той акцентира, че остава правилен и уважава татко си в новата му роля на крал Чарлз III.
„ Благодаря ви за вашата заразителна усмивка. Ние също се усмихваме през днешния ден, знаейки, че вие ​​и дядо сте се събрали още веднъж и двамата дружно в мир. “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР