Принц Хари пристигна тази сутрин в Лондон за коронацията на

...
Принц Хари пристигна тази сутрин в Лондон за коронацията на
Коментари Харесай

Отлъчен, но усмихнат: Принц Хари пристигна в Уестминстъркото абатство

Принц Хари дойде тази заран в Лондон за коронацията на татко си крал Чарлз Трети. Макар и дълго време да не потвърждаваше наличието си на историческото събитие, дружно със брачната половинка си Меган, той декларирал, че ще дойде самичък в Уестминстърското абатство, както и се случи.

38-годишният херцог на Съсекс дойде тази заран, когато се причисли към другите членове на кралското семейство, с цел да влезе в църквата в центъра на Лондон.Той беше видян в положително въодушевление, до момента в който вървеше дружно с принцесите Юджини и Беатрис и техните съпрузи Джак Бруксбанк и Едо Мапели Моци.
                             

Най-малкият наследник на краля, който се очакваше да остане във Фрогмор Котидж за една нощ преди събитието, е поканен на обяд в Бъкингамския замък през днешния ден след историческата работа, заяви Sky News. Но Хари евентуално ще отлети за Съединени американски щати допустимо най-бързо след церемонията, с цел да бъде със брачната половинка си Меган Маркъл и да отпразнува четвъртия рожден ден на сина им Арчи.
                             

Процесията стартира всеки миг, а част от кралския оркестър като концерт занаятчия ще бъде българският цигулар Васко Василев. 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР