Принц Хари преглежда наново мемоарите си и ще направи някои

...
Принц Хари преглежда наново мемоарите си и ще направи някои
Коментари Харесай

Хари с извънреден ход след смъртта на баба си

Принц Хари преглежда отначало записките си и ще направи някои промени в книгата - от почитание към починалата си баба кралица Елизабет, която умря на 8 септември в Балморал.

Става ясно, че поради това публикуването на записките ще се забави и те ще бъдат пуснати на пазара чак през 2023 година Първоначално беше доказано, че книгата ще излезе през есента на тази година.
-->
Източник на " Page Six " споделя, че огромният въпрос е дали Хари ще отстрани всичко неприятно, което е написал за брат си принц Уилям, татко си крал Чарлз Трети и брачната половинка на татко му - Камила.

" Кой знае какво ще бъде променено. Той в никакъв случай не би написал нищо неприятно за кралицата. Той постоянно е изпитвал извънредно почитание и обич към нея ", показва източникът. 

Казва се още, че съвсем несъмнено записките ще бъдат забавени, което се прави от почитание към кралицата, пише teemproblem.bg.

" Абсолютно няма метод книгата да излезе през тази година. Трябва единствено да погледнете кралското семейство, с цел да видите какъв брой прочувствени са те. Това е въпрос на почитание към Нейно Величество - като баба на принц Хари и негова кралица ", споделя източникът. 

Друг източник твърди, че Хари желае да махне някои параграфи от книгата, още веднъж от почит към баба си. И да опише възприятията си за гибелта на кралицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР