Принц Хари остави кралица Камила възмутена по време на посещението

...
Принц Хари остави кралица Камила възмутена по време на посещението
Коментари Харесай

Камила възмутена изгонила принц Хари по време на 30-минутната му среща с Чарлз

Принц Хари остави кралица Камила " възмутена " по време на визитата си при татко си, крал Чарлз, по-рано този месец и го помолила да напусне, заяви Mirror.

Херцогът на Съсекс отлетя от Калифорния за Обединеното кралство един ден откакто диагнозата рак на монарха беше обществено доказана. Хари прекара към половин час с татко си в Кларънс Хаус и макар късата им среща, съгласно известията Чарлз беше изумен от завръщането на най-малкия му наследник в Обединеното кралство.

След срещата кралят беше сниман очевидно прочувствен, до момента в който напускаше Кларънс Хаус. Дни по-късно Хари сподели по време на изявление за Good Morning America, че е " признателен ", че прекарва време с татко си, заявявайки: " Обичам фамилията си. "

Придворен обаче твърди, че Камила не е била удовлетворена от визитата на Хари, защото той не е изискал утвърждение от двореца, преди да отлети от Съединени американски щати. Неназованият източник твърди, че Хари е имал " отношение ", което не се е харесало на неговата мащеха, която се омъжи за Чарлз през 2005 година

Източникът сподели на National Enquirer посредством RadarOnline: „ Нейно Величество беше гневна, Хари долетя от първокласния си дом в Калифорния, без да получи утвърждението на двореца – и пристигна с неприятно отношение. “ Придворният продължи: „ Казаха ми, че Камила е била възмутена. Тя е поела доста ненавист от Хари години наред и нямаше самообладание да му я върне. “

Те прибавиха: „ Камила одобри всички удари, само че потреблението на рака на брачна половинка й като „ любящ наследник “-пиар трик преля чашата. След събирането на татко и наследник слушам, че тя е споделила на Хари, че той е позор за татко си, фамилията и монархията - и тя не остави подозрение, че той не е мечтан назад при тях! "

Напрежението сред Хари и Камила има далечна история - и в записките си " Spare " херцогът на Съсекс разказва брачната половинка на татко си като " рискова " и " зла ", обвинявайки я, че е оставила " тела на улицата ", до момента в който се пробва да промени визията на обществото за нея. Той също по този начин твърди, че Камила го е „ пожертвала “, с цел да усъвършенства ситуацията си, и я упрекна за приключването на информация в пресата за брачната половинка му Меган Маркъл.

Хари написа: „ Имам комплицирани усеща по отношение на придобиването на доведена родителка, която мислех, че неотдавна ме е пожертвала на персоналния й олтар за неин PR. “ Сега се оповестява, че Channel 4 продуцира документален филм, фокусиращ се върху „ разнообразни детайли от Камила като нашата нова кралица “, който също ще се заеме с „ нейната динамичност с Хари “, съгласно вътрешен човек. Тази тематика може да притегли " най-голямо внимание ", прибавиха от Channel 4.

По-рано този месец кралски специалист сподели, че Хари ще би трябвало да се извини на Камила, с цел да получи прошката на татко си. Ингрид Сюърд показа мислите си за комплицираните връзки на принц Хари с татко му, като сподели: „ Мисля, че бащата на Хари би желал да има някакво помиряване, само че мисля, че с цел да се случи това, Хари би трябвало да се извини на доведената си майка. Той би трябвало да се извини на Камила един път вечно. Тя е от тези дами, които не биха желали да го изискат, само че мисля, че извинението в действителност може да е належащо на този стадий. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР