Принц Хари може и да е под напрежение заради наближаващата

...
Принц Хари може и да е под напрежение заради наближаващата
Коментари Харесай

Нищо не може да спре Меган Маркъл

Принц Хари може и да е напрегнат поради наближаващата коронация на татко си крал Чарлз, на която ще участва на 6 май в Лондон. Но това надали важи за брачната половинка му. Освен че показва страхотна форма, тя има с още какво да се похвали.
 Как се забавляват Меган Маркъл и принц Хари в Лос Анджелис
Как се забавляват Меган Маркъл и принц Хари в Лос Анджелис

Двойката посети баскетболен мач

Меган Маркъл е подписала контракт с организацията за гении William Morris Endeavor. " Щастливи сме да съобщим, че WME съставлява херцогинята на Съсекс Меган във всичките й инициативи ", се споделя в формалния Instagram профил на организацията.

В текста се разяснява още, че WME ще се концентрира върху развиването на бизнес начинанията й, като се загатват основаването на кино и телевизионни продукции, партньорства с марки и други.

От Variety пък акцентират, че Маркъл няма да се занимава с актьорска игра в бъдеще. Затова пък организацията ще поеме грижата и за дейностите на компанията, която Меган дели с принц Хари Archewell.
 Снимка 609642

Трима са сътрудниците от WME, които ще работят за херцогинята - изпълнителният шеф на компанията Ари Еманюел, сътрудникът на Дуейн Джонсън Брад Слейтър и дългогодишната агентка на Серина Уилямс Джил Смолър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР