Принц Хари, Меган и майка ѝ са участвали в почти

...
Принц Хари, Меган и майка ѝ са участвали в почти
Коментари Харесай

Хари и Меган са участвали в „почти катастрофално“ преследване с коли

Принц Хари, Меган и майка ѝ са взели участие в " съвсем пагубно гонене с кола ", в което са взели участие папараци, съобщи представител на принца, представен от Би Би Си.

Инцидентът е станал, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс са участвали на гала по връчване на награди в Ню Йорк във вторник.

В изказване за Ройтерс представителят на принца съобщи, че " безмилостното гонене " е траяло повече от два часа.

Те прибавиха, че то е довело до близки до конфликт манверина пътя, в които са взели участие пешеходци и полицейски чиновници.

" Макар че да си обществена персона е обвързвано с избран интерес от страна на обществеността, това в никакъв случай не трябва да става за сметка на нечия сигурност ", сподели представителят.

" Разпространението на тези фотоси, като се имат поради методите, по които са получени, предизвиква една извънредно натрапчива процедура, която е рискова за всички участници. "

Полицейското ръководство на Ню Йорк (NYPD) не удостовери незабавно, че знае за случая.

Твърди се, че случаят е станал след първата обществена поява на двойката дружно след коронацията на краля по-рано този месец.

Придружавани от майката на Меган, Дория Рагланд, те участваха на церемония събитието по случай 50-годишнината на фондация " Жени на визията ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР