Принц Хари и Уилям ще се съберат отново на събитие

...
Принц Хари и Уилям ще се съберат отново на събитие
Коментари Харесай

Уилям и Хари ще почетат поотделно майка си Даяна

Принц Хари и Уилям ще се съберат още веднъж на събитие в памет на майка си довечера, само че няма да се видят.

 

Принц Уилям ще застане пред множеството в Лондон на годишната гала по връчването на премията " Наследството на Даяна " и ще произнесе къса тирада, с цел да уважи спечелилите. Хари също ще изиграе своята роля, като беседва с спечелилите и ги поздрави. Но се приказва, че той ще направи това виртуално, посредством интернет връзка от Калифорния.

 

И макар че и двамата братя ще вземат участие, " Таймс " заяви, че херцогът на Съсекс ще пристигна, откакто Уилям към този момент си е тръгнал.

 

Миналата година принцовете записаха обособени видеоклипове, с цел да поздравят спечелилите, до момента в който отбелязваха международно приетата благотворителна активност на принцеса Даяна.

 

През 2021 година те застанаха дружно на това събитие, като Хари сподели: " По-късно тази седмица с брат ми означаваме 60-ия рожден ден на майка ни и тя би се гордяла с всички вас - че живеете същински живот, живот, който има задача и съчувствие към другите. "

 

Събитието довечера идва на фона на слуховете, че разривът сред братята е почнал още през 2018 година

 

Д-р Теси Оджо, основен изпълнителен шеф на премията " Даяна ", съобщи пред " Таймс ": " За нас е привилегия да получим поддръжката и на принца на Уелс, и на херцога на Съсекс - изключително когато означаваме 25-годишнината си. "

 

Напрежението сред двамата нараства и на фона на абсурда със фотографията на Кейт. Манипулираната фотография на принцеса Кейт и децата ѝ беше мотив международните осведомителни организации да пуснат " kill notice " и да забранят публикуването ѝ. По-късно самата принцеса Кейт се извини, че сама е опитала с фотошопа. Но подозренията по отношение на здравето и положението ѝ останаха без отговор, а тайните теории се подклаждат от обстоятелството, че никой не я е виждал от Коледа.

 

Дворецът Кенсингтън показа фотографията в неделя, като това беше първата публична фотография на принцесата, откогато тя претърпя коремна интервенция преди близо два месеца. Точното естество на лекуването ѝ не беше споделено обществено.

 

Вчера се твърдеше, че фотографът и непосредствен другар на Меган, Мисан Хариман, също е редактирал върбата на назад във времето в портрета, който двойката Меган и Хари показа на Свети Валентин 2021 година, с цел да разгласи бременността на Меган с Лилибет.

 

Източници на американския таблоиден уебсайт Page Six настояват, че Меган " в никакъв случай не би направила тази неточност " и че Съсекс " биха били унищожени ", в случай че разпространят редактирани фотоси.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР