Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на

...
Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на
Коментари Харесай

3 неща, от които Меган Маркъл трябва да се откаже, за да се омъжи за принц Хари

Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на Острова. Дори третата бременност на Кейт Мидълтън не може да отслаби интереса към връзката на престолонаследника и актрисата.

След като двамата към този момент публично признаха, че са дружно, въпросът, който "тормози " почитателите на кралското семейство, е по кое време ще има женитба.

Предполагаемият годеж на принц Хари и Меган Маркъл обаче е доста по-трудно решение, в сравнение с си мислим.

КАК ИЗГЛЕЖДА ДОМЪТ НА МЕГАН МАРКЪЛ - СНИМКИ
 Принц Хари и Меган Маркъл разтопиха сърцата на романтиците в Торонто Принц Хари и Меган Маркъл разтопиха сърцата на романтиците в Торонто
Преди да стане кралска персона и снаха на Елизабет II, американската актриса и модел би трябвало да се откаже вечно от някои неща.

Кариерата на актриса

Меган Маркъл напусна "Костюмари ". Актрисата е отказала да играе ролята на Рейчъл в сериала, която извършва от 2011 година, заяви "Дейли остарял ".

Маркъл е декларирала на продуцентите, че няма да взе участие в снимането на осмия сезон. Актрисата ще се снима в последните епизоди от седми сезон, които ще продължат до края на ноември.

Според изданието Меган се е съсредоточила върху работата си с организацията УНИЦЕФ и желае да разшири благотворителната си активност.

Принц Хари и приятелката му Меган Маркъл за първи път видяни дружно в Лондон

Снимката на Мелания Тръмп и принц Хари, която обиколи мрежата

Същата жертва направи и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Преди да каже "да " на принц Уилям, тя бе управител планове в фамилната компания за кетъринг, само че загърби специалността си, с цел да поеме отговорностите на кралска персона.

Ролята на блогър

По-рано тази година Меган Маркъл съобщи, че стопира да поддържа начин на живот блога си Тhe Тig. Сайтът съществуваше три години.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР