Принц Хари и Меган Маркъл отново са в светлините на

...
Принц Хари и Меган Маркъл отново са в светлините на
Коментари Харесай

Мармаладът на Меган - защо първият продукт на American Riviera Orchard предизвика коментари

Принц Хари и Меган Маркъл още веднъж са в светлините на прожекторите и очевидно считат изцяло да употребяват момента. След като принцът притегли вниманието с присъединяване си в нормалния поло шампионат в Уелингтън, Съединени американски щати, в този момент брачната половинка му насочва вниманието към себе си.
 Принц Хари и Меган Маркъл още веднъж пред камерите - прекомерно изкуствени и прекомерно режисирани
Принц Хари и Меган Маркъл още веднъж пред камерите - прекомерно изкуствени и прекомерно режисирани

Проява на мощни усеща или просто сюжет

Или, по-точно, към личния си бранд, за който заяви през март - American Riviera Orchard. Очаква се формалното лансиране на продуктите да се случи напролет, само че в обществените медии към този момент се появиха фотоси на първия артикул.

Който е мармалад. Като част от акцията екипът на Меган е изпратил бурканчета мармалад на 50 инфлуенсъри, които са разгласили като сторита в Instagram информация за него. Една от тях е Делфина Блакиер, брачна половинка на поло играча и другар на принц Хари Начо Фигерас.
 Снимка 661407

На фотосите виждаме транспарантен буркан с ягодов мармалад и кремав етикет, на който с изключение на името American Riviera Orchard има и численост, изписана на ръка. Очевидно става дума за " лимитиран " мармалад от 50 буркана.

Именно това провокира злостни мнения по адрес на Меган Маркъл в обществените медии. " 17 от 50 - това е смешно. Ще си помислиш, че става дума за произведение на изкуството ", гласи един коментар.
 Снимка 661406

Друг е по-обстоен в рецензията си. " 50 буркана мармалад... Тя не създава нищо с изключение на една марка. Всичко ще бъде създавано от други производители, а тя просто ще поставя личния си етикет от горната страна. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР