Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха Великобритания, но все още

...
Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха Великобритания, но все още
Коментари Харесай

Меган и Хари живеят в дом за $18 млн. - slava.bg


Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха Англия, само че към момента се пробват да живеят като кралски особи. Двамата се откриха трайно в Лос Анджелис , само че до момента не се знаеше тъкмо в каква къща прекарват обществената изолираност. Само преди дни почитателите за първи път надзърнаха в дома на двойката, с помощта на клип по случай рождения ден на Арчи.

Това обаче не беше задоволително и хората желаеха да научат още детайлности за звездната къща. Според голям брой източници, принц Хари и Меган сега живеят в Бевърли Хилс, а имението преди е било благосъстоятелност на артиста Тайлър Пери. Най-вероятно парцелът е чартърен, защото няма данни за продажба.

Внукът на кралица Елизабет II и брачната половинка му се ширят в осем спални, 12 бани, разполагат с невероятна панорама към Лос Анджелис и могат да се разхлаждат в личен басейн. Сигурността им е подсигурена с защита, която се грижи за целия звезден комплекс.

Източници, близки до двойката настояват, че Хари и Меган ще останат в имението на Пери, до момента в който изолацията завърши и по-късно ще се реалокират в новия си дом. Той още веднъж ще бъде измежду звездите на Холивуд, а съседи може да им бъдат Том Ханкс и Бен Афлек .

След като заживяха в Америка, Маркъл и Хари се пробват да заобикалят папараците и да отглеждат сина си Арчи надалеч от светлината на прожекторите. На 6 май момченцето навърши 1 година и по този мотив се появи видео, на което Меган чете една от обичаните му книжки.

По време на Великден някогашните кралски особи съумяха да доставят храна на хора в потребност без да притеглят доста внимание към себе си. Акцията беше част от активността на неправителствената организация „ Project Angel Food “. Според източници, Хари и Меган към момента желаят да оказват помощ на хората, без значение че към този момент не са част от кралското семейство.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР