Принц Хари и Меган Маркъл „лишават“ децата си Арчи и

...
Принц Хари и Меган Маркъл „лишават“ децата си Арчи и
Коментари Харесай

Бащата на Меган с тежки обвинения към Хари

Принц Хари и Меган Маркъл „ лишават “ децата си Арчи и Лилибет от опцията да видят баба си и дядо си, съобщи през днешния ден бащата на Меган Томас Маркъл, написа „ Дейли Мейл “.

77-годишният Маркъл упрекна двойката, че е „ извънредно несправедлива “ по отношение на децата си, като ги държи надалеч от родственици, в това число от него, дядо им принц Чарлз и от прабаба им – кралица Елизабет II.

Томас Маркъл сподели още, че сега единственият член на фамилията, който има постоянен достъп до децата, е някогашната му брачна половинка и майка на Меган Дория Рагланд. Той обаче се зарече, че няма да се обръща към съда, с цел да види децата, тъй като не желае те да бъдат „ употребявани като пешки “.

Попитан дали съгласно него щерка му е индивидът, който „ управлява всичко “ във връзката ѝ с принц Хари, господин Маркъл отговори: „ Вярвам в това 100%. Дъщеря ми е човек, който обича да има надзор “.

Той обаче насочи съществени обвинявания и към принц Хари, с който към момента не се е срещал и съобщи, че той не му се е обадил да изиска ръката на щерка му преди сватбата им през 2018 година В различен коментар той упрекна 37-годишният принц, че се е „ провалил като брачен партньор “, що се отнася до психическото положение на Меган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР