Принц Хари е забранил на съпругата си, херцогиня Меган Маркъл,

...
Принц Хари е забранил на съпругата си, херцогиня Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Принц Хари забрани на съпругата си Мегън Маркъл да издава мемоари

Принц Хари е забранил на брачната половинка си, херцогиня Меган Маркъл, да разгласява записки, в които има намерение да показа разкрития за кралското семейство, оповестява The Mirror.

Според източник на изданието Меган Маркъл била подготвена да приказва за живота си в кралското семейство, само че принц Хари " поставил завършек на проектите ѝ ". Освен това херцогът на Съсекс се е отказал да напише втората част от автобиографията си „ Резервният “. Ако се има вяра на слуховете, принцът желае да се събере още веднъж с околните си и зобщо да възвърне контактите си с тях. В същото време вътрешен човек от двора означи, че Меган Маркъл в този момент възнамерява да напише книга, която ще бъде отдадена на нейната работа за отбрана на правата на дамите. Източникът на изданието е на мнение, че принц Хари мъчно ще възвърне връзките с кралското семейство. Осведомен вътрешен източник твърди, че крал Чарлз III „ постоянно ще бъде до сина си “, само че принц Уилям и Кейт Мидълтън са поставили завършек на връзката с Хари и Меган.

Наскоро се появи информация, че Меган Маркъл и принц Хари са загрижени за финансовото си положение. Твърди се, че херцогът и херцогинята на Съсекс са „ разорени от пропилени пари и са в сериозен миг “. „ Меган е доста загрижена за парите, тъй като те ги пилеят и не получават това, което са очаквали. Те похарчиха доста пари толкоз бързо и към този момент не са в мощната позиция, в която бяха. Меган се пробва да поеме отговорност, само че може да е прекомерно късно “, споделя вътрешен източник на изданието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР