Принц Джордж и принцеса Шарлот се присъединиха към родителите си

...
Принц Джордж и принцеса Шарлот се присъединиха към родителите си
Коментари Харесай

Защо принц Джордж беше със син костюм на кралското погребение? Кралски експерти отговарят

Принц Джордж и принцеса Шарлот се причислиха към родителите си в почитта към своята прабаба кралица Елизабет на държавното заравяне на починалия монарх в понеделник. 

Те бяха единствените от 12-те праправнуци на кралицата, на които им беше разрешено да участват. Братчето им, 4-годишният принц Луи евентуално е бил сметнат за прекомерно дребен, с цел да се причисли към останалата част от фамилията. Припомнете си повече тук:

► 

И до момента в който кралските жени могат да избират между различни разновидности при избор на визия, при мъжете нещата са надалеч по-консервативни – крал Чарлз III и принц Уилям облякоха официалните си военни униформи, с които нормално се появяват на всяко официално събитие. Принц Хари, който се отхвърли от привилегиите си като член на кралското семейство, носеше типичен черен костюм.
 Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата  Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата  Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата  Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата
Принц Джордж, синът на принца на Уелс, се появи в тъмносин костюм, черни обувки и черна вратовръзка. Цветът на облеклата му събуди любопитството на доста консуматори в обществените мрежи, а отговорът на кралските специалисти не закъсня. Според тях в този случай няма нарушаване на кралския етикет – мъжете в кралското семейство имат право да носят както черно, по този начин и други тъмни цветове по време на заравяне, до момента в който на дамите им се разрешено да носят единствено черно. 
 Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет  Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет  Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет  Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет
► 

Според кралските специалисти изборът на костюм на принц Джордж обаче по никакъв начин не е инцидентен. От една страна, той е в същия звук като униформата на принца на Уелс. 

 принц джордж Getty

На горния кадър виждаме по какъв начин тъмносините облекла на кралските татко и син деликатно контрастират с останалите посетители, облечени в черно. Съвсем естествено може да се допусне, че това също е целенасочено – те са на първи и второ място по линията за заместничество на трона, следвани от принцеса Шарлот и принц Луи. 

► 

Виждаме самата принцеса в класическа черна рокля, само че тя също заслужава нашето внимание, този път обаче заради нейните аксесоари.

Вчера беше нейната първа поява с шапка и бижу – шапката е част от етикета на британските дами по време на официални събития, а красивата брошка е във формата на подкова и символизира любовта на починалата Елизабет Втора към конете. Нещо повече, красивото бижу със сантиментална стойност е подарък за дребната принцеса от самата кралица. 

Очевидно дребната принцеса е подготвена да покаже на света, че към този момент е огромно момиче и последователно стартира да усвоява изкуството да изпраща послания със своя тоалет – тъкмо като своята майка, Кейт Мидълтън!
 Кейт и Уилям с първи ангажимент като новите принц и принцеса на Уелс  Кейт и Уилям с първи ангажимент като новите принц и принцеса на Уелс  Кейт и Уилям с първи ангажимент като новите принц и принцеса на Уелс  Кейт и Уилям с първи ангажимент като новите принц и принцеса на Уелс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР