Принц Чарлз за пореден път показа, че има любима снаха

...
Принц Чарлз за пореден път показа, че има любима снаха
Коментари Харесай

Принц Чарлз изпрати въздушна целувка на любимата си снаха, Кейт, дори не поздрави Хари и Меган

Принц Чарлз за следващ път сподели, че има обичана снаха и нейното име не е Меган Маркъл. Докато бъдещият английски крал продължава да е в извънредно обтегнати връзки с по-малкия си наследник и брачната половинка му, той направи нещо, което не остана неусетно от камерите.

Чарлз изпрати въздушна целувка на Кейт Мидълтън. Това се случи по време на църковната работа в " Сейнт Пол ", отдадена на платинения празник от възкачването на Елизабет II на трона.

Принцът неведнъж е показал топлите си усеща към херцогинята на Кеймбридж, с която явно са доста близки. Така в петък, до момента в който се приближаваше до сина си Уилям и Кейт в катедралата, обективите запечатаха интимния фамилен миг, в който Чарлз изпрати целувка на снаха си.

Въпреки, че Хари и Меган също участваха на службата, престолонаследникът не бе видян даже да ги поздравява. Кейт и Уилям също не разговаряха със фамилията, което се отхвърли от дворцовите си задължения и се реалокира да живее в Калифорния.

Това е първото завръщане на Меган Маркъл на английска земя след отпътуването й преди към две години. Малко преди да роди щерка си, в изявление пред Опра Уинфри някогашната херцогиня разкри, че в кралското семейство е имало расистки мнения против нея. Тя съобщи още, че малко преди сватбата с Хари, Кейт Мидълтън я разплакала поради роклите на шаферките й. По-рано се твърдеше, че е било противоположното и хероцогинята на Кеймбридж е била тази, която е ронила сълзи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР