Дъщерята на рапъра Еминем Хейли Джейд Скот официално е омъжена

...
Дъщерята на рапъра Еминем Хейли Джейд Скот официално е омъжена
Коментари Харесай

Еминем изпрати дъщеря си до олтара

Дъщерята на рапъра Еминем Хейли Джейд Скот публично е омъжена жена. През уикенда 28-годишната инфлуенсърка и водеща на подкаст се омъжи за дългогодишния си другар Евън МакКлинток.

Те се срещат в продължение на съвсем осем години, откакто се срещат в Мичиганския държавен университет. Двойката разгласи годежа си през февруари 2023 година, а година по-късно застана пред олтара по време на прелестна гала.

Хейли заяви новината в Instagram с няколко спиращи дъха фотоси от вълшебната им женитба, украсена богато с цветя, в това число и вратата, пред която влюбените се врекоха във безконечна честност един на различен.

Булката носеше дълга до земята бяла рокля вид нимфа без презрамки със сърцевидно деколте и воал с дълъг шлейф. Младоженецът Еван носеше типичен черен смокинг.

Въпреки че 51-годишният татко на Хейли Еминем не се виждаше на нито една от оповестените от нея фотоси, TMZ показа фотоси от венчавката, направени от другар фотограф на Хейли, на които се вижда, че Еминем също е облечен в черен смокинг, комбиниран със слънчеви очила. Гордият татко е стоял до младоженците под арката за церемонията, евентуално откакто е повел щерка си към олтара, и също по този начин е бил щракнат да танцува по време на сватбеното празненство.

Хейли написа към фотосите си в Инстаграм: " Събуждам се към този момент като брачна половинка тази седмица! Не бихме могли да си пожелаем по-добро, по-красиво празнуване на уикенда. Бяха пролети толкоз доста щастливи сълзи, имаше смях и усмивки и толкоз доста обич беше усетена. Еван и аз се усещаме толкоз признателни за всички родственици и другари, които пътуваха, с цел да ни поддържат и да бъдат част от тази нова глава от живота ни като брачен партньор и брачна половинка. "

Хейли, която е споменавана десетки пъти в песните на татко си, рядко приказва обществено за него, макар че наподобява, че зад кулисите връзките сред татко и щерка са доста топли и близки.

И двамата са споделяли в изявленията, че държат връзките си надалеч от очите на обществеността, само че в действителност са много близки. През 2020 година в изявление с Майк Тайсън за предаването му Hotboxin', Еминем споделя за щерка си: " Със сигурност ме кара да се гордея с нея. Завърши лицей. "

" Когато мисля за достиженията си, това, с което се гордея най-вече, е, че съм съумял да отгледам деца, " продължи той. " Важно е да държиш децата си крепко стъпили на земята, когато са в обстановка като моята. Хората също по този начин си мислят, че парите просто купуват благополучие — това безусловно не е истина. ", безапелационен е рапърът.

Хейли е биологичната щерка на Еминем от някогашната му брачна половинка Ким Скот. Рапърът е татко и на Алейна Мари, щерка на починалата сестра близначка на Ким - Доун. Еминем я осиновява, откакто майка ѝ се бори с пристрастяване към опиати. За страдание Доун умира от свръхдоза през 2016 година на 41-годишна възраст.

 

Източник Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР