Личната Библия на Елвис Пресли отива на търг. Тя е

...
Личната Библия на Елвис Пресли отива на търг. Тя е
Коментари Харесай

Продават на търг лични вещи на Елвис Пресли

Личната Библия на Елвис Пресли отива на търг. Тя е един от многото редки предмети, благосъстоятелност на Краля на рокендрола, които ще бъдат препоръчани за продажба на 25 май.

Върху корицата на Библията е гравирано цялото рождено име на именития артист - Елвис А̀̀рън Пресли със златни букви. Светото писание е стояло върху нощното му шкафче в спалнята му в имението „ Грейсленд ” в нощта на гибелта му на 16 август 1977 година. Очакваната цена на Библията, в която Елвис персонално е подчертавал цели пасажи, е сред 50 000 и 250 000 $.

На търга ще бъдат препоръчани и военната униформа, която Пресли носи по време на службата си в Западна Германия, голям брой пръстени и часовник, направен по дизайн на Краля на рокендрола.

Междувременно поради обжалване от страна на внучката на Елвис – актрисата Райли Киоу, съдът спря продажбата на емблематичното имение „ Грейсленд ” в Мемфис. Огромната къща и прилежащата към нея земя, трябваше да отидат на обществен търг поради неуреден заем за 3,8 милиона $.

Имотът е бил употребен като гаранция за отпущането на парите през 2018 година, които починалата към този момент Лиза Мари Пресли е взела, само че не съумяла да изплати назад. 34-годишната Киоу твърди, че документите, показани от компанията, отпуснала заема на майка ѝ, са подправени.

 

Източник Нова

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР