Принц Андрю се присъедини към брат си крал Чарлз III

...
Принц Андрю се присъедини към брат си крал Чарлз III
Коментари Харесай

Принц Андрю се присъедини към крал Чарлз за Коледа

Принц Андрю се причисли към брат си крал Чарлз III и други членове на кралското семейство за обичайна им църковна разходка по Коледа, съобщи " People ".

Въпреки че се отдръпна от кралската си роля през 2019 година и беше лишен от военните си трофеи и покровителства от кралица Елизабет по-рано тази година поради връзките си с наказания за полови закононарушения Джефри Епщайн, принц Андрю се появи с кралските особи, когато те участваха на празничната работа в църквата " Света Мария Магдалена " в Норфолк. 62-годишният Андрю вървеше със фамилията, до момента в който то се придвижваше към църквата, и беседва със свещеника след службата. След това се причисли към поздравите на събралите се пред църквата жители.

Двете дъщери на принц Андрю - принцеса Беатрис и принцеса Юджини - също направиха обичайна коледна разходка със съпрузите си. Към Беатрис се причисли и доведеният ѝ наследник Кристофър Улф.

Принц Андрю разгласи решението си да се " отдръпна от обществените си отговорности " през 2019 година след бомбастичното си изявление за Би Би Си за връзките си с опозорения финансист Епщайн.

През януари кралица Елизабет лиши сина си от военните му трофеи и покровителства на фона на правосъдния иск на Вирджиния Джуфър против него за полово посягане, в който Джуфър твърди, че е била продадена от Епщайн и принудена да прави секс с кралската персона на 17-годишна възраст. Андрю отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване. През февруари беше реализирано извънсъдебно съглашение за неразкрита сума.

Принц Андрю резервира купата си на херцог на Йорк и резервира мястото си в линията на заместничество на трона, която сега е осма след двете деца на принц Хари и Меган Маркъл.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР