Приносът на Китай в борбата срещу разпространението на новия коронавирус

...
Приносът на Китай в борбата срещу разпространението на новия коронавирус
Коментари Харесай

Помпео обясни на Китай, че дължи 9 трилиона долара щети на света

Приносът на Китай в битката против разпространяването на новия ковид би трябвало да бъде повече от 9 трилиона $ , разгласи в сряда на брифинг държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео, представен от ТАСС.

" Приносът на Китай в битката против пандемията е нищожен спрямо цената, която светът заплати поради тях ", разяснява той.

" Тази цена включва 90 000 американски живота , повече от 36 милиона американци, които са изгубили работата си от март, и 300 000 смъртни случая по света. Приносът на Китай би трябвало да бъде повече от 9 трилиона $ съгласно нашите оценки ", добави Помпео.

 Китай размаха пръст на Помпео
Китай размаха пръст на Помпео

Ходът на Съединени американски щати...сериозно се намесва във вътрешните каузи на Китай

Той още веднъж упрекна китайските управляващи, че попречват без значение следствие на аргументите за пандемията на ковид на територията на Китай.

" Китай продължава да попречва приемането на следователи към свързани с огнището на пандемията предприятия ". Помпео твърди, че Китай " е избрал да унищожи ампулите с живия вирус, вместо да ги споделя с други страни ".

Освен това Помпео е неудовлетворен, че Китай " заплашва Австралия заради просто искане за без значение следствие . Това е неверно и ние поддържаме Австралия ".
 Преследван от 120-годишен призрак, Китай се бори с съвременна блокада
Преследван от 120-годишен призрак, Китай се бори с съвременна блокада

Старият Съюз на осемте народи още веднъж обкръжава Поднебесната империя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР