Приложението SuperMailer има разбираем и интуитивен графичен потребителски интерфейс(електронна снимка:

...
Приложението SuperMailer има разбираем и интуитивен графичен потребителски интерфейс(електронна снимка:
Коментари Харесай

SuperMailer – удобен софтуер за имейл бюлетин


Приложението SuperMailer има понятен и подсъзнателен графичен потребителски интерфейс
(електронна фотография: SuperMailer)

Разпространението на персонализирани имейли до клиентите е значим инструмент в арсенала на всеки маркетинг експерт. На пазара се оферират голям брой услуги и софтуерни приложения за тази цел. Представяме едно семпло и дейно решение.

SuperMailer е надеждно софтуерно приложение, с което можете елементарно да изпращате персонализирани имейли до голям брой клиенти едновременно. Процесът на конфигурация на софтуера е банален и бърз, след което ще имате достъп до функционалностите на приложението без доста старания.

идва с понятен и подсъзнателен графичен потребителски интерфейс, с приятна хроматична тематика. Оформлението е ергономично проведено, с менюта и варианти, ситуирани в профил за бърз достъп.

Ако работите с разнообразни видове клиенти, или получатели на е-бюлетина, и би трябвало да изпратите съответен вид имейл до всяка група, можете да се възползвате от опцията за основаване на голям брой групи от получатели в SuperMailer.

Приложението ви разрешава да изпращате имейли до избрана група, като отстранява условието за ръчно избиране на получателите от адресната книга – това ще ви разреши да поддържате пощенските си описи настрана.

Когато създавате персонализирани имейл известия, може да се възползвате от огромен набор от принадлежности за редактиране на текст, интегрирани в SuperMailer. Можете освен да редактирате текста, като изберете собствен личен размер и вид на шрифта или форматирате оформлението на страницата, само че също по този начин да вмъквате изображения и връзки, да променяте фона или да добавяте комплицирани таблици към вашите известия.

За облекчение, SuperMailer предлага сбирка от имейл шаблони за потребление във вашите планове. След като приключите с редактирането на имейл известието, можете да го разгледате авансово в окончателния му тип – този, който ще бъде показан на получателите на е-бюлетина.

В умозаключение, SuperMailer е понятен и елементарен за потребление програмен продукт за консуматори, които би трябвало да сформират и изпращат персонализирани имейли до своите клиенти по изобретателен, само че в същото време проведен и професионален метод.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР