Liectroux HCR-09 почиства ефективно прозорци и други стъклени повърхности Почистването на

...
Liectroux HCR-09 почиства ефективно прозорци и други стъклени повърхности
Почистването на
Коментари Харесай

Liectroux HCR-09 – мощен робот за почистване на прозорци


Liectroux HCR-09 почиства дейно прозорци и други стъклени повърхности

Почистването на дома се трансформира в главно поле за изява на роботите. Но освен грижата за подовете и мебелите предстои на автоматизация. Миенето на прозорците също попада в областта на активност на роботите. Ето по-долу един ефикасен и наличен апарат за тази цел.

Роботът за разчистване на прозорци предлага огромна всмукателна мощ 2800Pa и три автоматизирани режима на работа, със мощна абсорбация и гладко придвижване. Цената на този удобен апарат за дома и офиса е отлична – роботът коства единствено €83,69 в световния онлайн магазин и се доставя гратис от европейски склад.

Роботът се ръководи отдалечено и симулира избърсване с ръка

употребява технологии, които симулират избърсване с ръка посредством въртеливи и усукващи придвижвания на два диска, с цел да отстрани дейно мръсотията от стъклото. Първо, със „ завъртане на A-колело ” отстранява множеството от плаващия прахуляк, а по-късно, със „ завъртане на Б-колело ”, отстранява петна от нечистотия и вода. Важни характерности са датчиците за различаване на ръбове и дистанционното управление.

Отдолу са ситуирани два диска, които правят въртеливи и усукващи придвижвания

Роботът има огромен обхват. Кабелът, с който е обвързван към захранващата мрежа, е дълъг общо 5,5 метра – 1,5 м от контакта до адаптера и още 4 м от адаптера до робота. Това разрешава комфортно разчистване на огромни прозорци и стъклени повърхности, даже и контактът да не е директно до тях.

С създаден в Япония безчетков мотор, може да предложи висока скорост на разчистване – до 5 минути на квадратен метър. А вакуумното засмукване е устойчиво, без превъртане или изместване. Почистваща забрадка с висока компактност, включена в комплекта, оказва помощ за дейно премахване на всички типове нечистотия, прахуляк и частици.

Liectroux HCR-09 е стилен и лек – тежи единствено 1,1 кг, само че е много мощен

Роботът е използван за разчистване на разнообразни стъклени повърхности, с всякаква дебелина, като прозорци, огледала за баня и стъкла в рамка, а също и за мраморни стени. Интересното е, че разполага с вградена система за непрекъсваемо зареждане (UPS), която обезпечава отбрана при изключване на зареждането и поддържа работата на робота в продължение на 20 минути.

се предлага в бял цвят, зарежда се от общоприетоо напрежение AC110-240V 50/60Hz през адаптер 24V/3,75A, има номинална мощ 90W и генерира звук към 70 dB. Вградената батерия е с потенциал 650mAh. Това е стилен и лек апарат – има размери 295x145x118 мм и тежи 1,1 кг.

Liectroux HCR-09 се доставя с всичко належащо за пълноценно потребление на робота

Комплектът включва главното тяло, захранващ адаптер, бутилка за вода, 8 кърпи за разчистване, дистанционно управление, защитно въже, 2 пръстена за разчистване и документи.

Можете да купите почистващия робот тук: – за €83,69 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР