Приложението Honda Driver Coaching предоставя анализ на шофирането в реално

...
Приложението Honda Driver Coaching предоставя анализ на шофирането в реално
Коментари Харесай

Как Honda учи младите и неопитни шофьори да бъдат по-добри зад волана?

Приложението Honda Driver Coaching дава разбор на шофирането в действително време и потребни препоръки за младите водачи на Honda.

Honda разгласи ново приложение за смарт телефони, наречено Honda Driver Coaching, което има за цел да насърчи безвредното шофиране и да усъвършенства уменията на младите и неопитни водачи.

Налично за евакуиране от Apple App Store, безплатното приложение дава разбор на шофирането в действително време (събиран от бордовия компютър на автомобила) и занимателна игра, която прибавя детайл на развлечение към другите уроци.

Всичко, което лидерът би трябвало да направи, е да конфигурира приложението и да свърже своя iPhone с автомобила посредством CarPlay. След това приложението Honda Driver Coaching може да учи разнообразни дейности на лидера, като да вземем за пример прекъсване и ускорение, и да дава инструкции на лидера, в случай че той се нуждае от инструктаж или помощ.

Потребителите получават оценка на шофирането, която им разрешава да наблюдават напредъка си, дружно с приспособени препоръки за шофиране и резюме на шофирането.

Потребителите на приложението могат да гледат и видеоклипове за образование на водачи с потребни препоръки и информация, които могат да употребяват за рационализиране на уменията си.

Въвеждането на това приложение е част от акцията на Honda „ Безопасност за всеки “, която има за цел да направи американските пътища по-безопасни. Обслужването на по-младите водачи е изключително значимо за японската марка. Компанията твърди, че е марка номер 1 за поколението Z и за купувачите, които купуват за първи път.

„ Създадохме приложението Honda Driver Coaching, с цел да предприемем смислени дейности за решение на един сериозен проблем – че съвсем една трета от смъртните случаи по пътищата в Съединени американски щати са свързани с водачи под 25-годишна възраст “, съобщи МДЖ Фоксли, началник на тактиката за сигурност на American Honda Motor.

„ С излизането на учебните заведения и летния шофьорски сезон тъкмо зад ъгъла се надяваме, че новото ни приложение Honda Driver Coaching може да повлияе позитивно на младите водачи и на сигурността на всички, които споделят пътя. “

В момента приложението е съвместимо с Honda Civic (2019-2020), Honda Insight (2018-2022), Honda Accord (2018-2020 и 2023 или по-нови), Honda HR-V (2023 или по-нова), Honda CR-V (2020 или по-нова), Honda Pilot (2023 или по-нова) и Acura Integra (2023 или по-нова), оборудвани с Apple CarPlay. По-новите модели, които ще бъдат пуснати на пазара в бъдеще, съвсем несъмнено също ще могат да се възползват от технологията.

Неотдавна напълно новата Honda Accord направи възторг, когато получи премията Top Safety Pick+ от Застрахователния институт за пътна сигурност (IIHS).

Седанът реализира тази оценка в шест от седемте категории, което е впечатляващо, като се има поради, че неотдавна IIHS направи още по-трудно приемането на оценка Top Safety Pick+.

Смъртните случаи при пътнотранспортни катастрофи в Америка може и да понижават, само че прекалено много хора към момента умират по техните пътища – 42 795 души изгубиха живота си при конфликти предходната година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР