Приключиха консултациите между представители на ГЕРБ и президента Румен Радев

...
Приключиха консултациите между представители на ГЕРБ и президента Румен Радев
Коментари Харесай

Дончев с горещи новини след консултацията с Радев: Борисов достатъчно се е оттеглил! Накъде повече!?

Приключиха консултациите сред представители на ГЕРБ и президента Румен Радев по отношение на връчването на мандат за сформиране на държавно управление в границите на това Народно заседание.

За първата по величина опозиционна партия при президента се явиха Десислава Атанасова и Томислав Дончев.

„ Съгласно българската Конституция всички политици би трябвало да си дават сметка, че би трябвало да положат старания да съблюдават Конституцията и законите.

ГЕРБ в никакъв случай не е отказвала присъединяване в съвещания, тъй като си даваме сметка, че представляваме български жители и поради тях би трябвало да има естествен разговор сред институциите.

Общественото доверие задължава първата политическа мощ да направи опит за кабинет. Ние ще върнем мандата незабавно, в случай че първият бъде несполучлив “, сподели след срещата Десислава Атанасова.

„ Има прекалено много въпроси по отношение на Плана за възобновяване, свързани с бъдещи корупционни модели.

Време е политиците да стартират да работят като държавници. Каквото може, този парламент да направи по този начин, че да има успокоение измежду жителите.

„ Твърде рано е да се вършат прогнози. Може първият връчен мандат да получи поддръжка “, сподели още тя. „ Никой не желае да приказва с нас “, акцентира Атанасова.

Помолен да разяснява днешното изявление на президента Росен Плевнелиев, Томислав Дончев съобщи, че Борисов се е отдръпнал задоволително и повече не трябва да се отдръпва: Накъде повече!?

„ Възможно е да бъде излъчено държавно управление в границите на този парламент, въпросът е на каква цена “, сподели Дончев. „ То ще бъде едва, безпомощно, няма да има размах и в следствие няма да свърши нищо “, добави зам.-председателят на партията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР