Приключи срещата на експертно ниво между представителите на Има такъв

...
Приключи срещата на експертно ниво между представителите на Има такъв
Коментари Харесай

БСП след срещата с ИТН: Постигнахме сближаване по всички въпроси, по които имахме забележки

 Приключи срещата на експертно равнище сред представителите на " ИТН " и Българска социалистическа партия. Темата беше препоръчаната от Има Такъв Народ декларация с цели за работа на бъдещо държавно управление с техен мандат. Вчера от левицата желаеха някои корекции във въпросния документ, съобщи Нова тв.

" Искам да изразя своето удовлетворение, че успяхме да реализираме доближаване по съвсем всички въпроси, които представляваха усложнение сред нас. Постигнахме такова единодушие и следва напълно скоро да намерим политическите измерения по какъв начин ще се случи това. Ще обмислим какъв ще бъде форматът, може да бъде и декларация ", заяви .

" Следваме посоката, която ни е начертана от Националния съвет на Българска социалистическа партия. Миналата неделя обсъдихме декларацията, която беше показана от Има Такъв Народ. Там не бяха сложени някои бележки, които трябваше да бъдат доизяснени. Това беше задачата на тази среща – да доизясним всички цели. След това ще ви срещнем с детайлности какво сме постигнали в обособените браншове ", съобщи Христо Проданов от Българска социалистическа партия.

" Голяма част от нещата, по които имахме забележки, бяха изчистени ", уточни той. И добави: " Дали ще има поддръжка от Българска социалистическа партия, или не, зависи от Националния съвет ".

" Още през днешния ден ще създадем публицистичните ремонти и ще ви уведомим със съответния документ ", сподели претендентът за министър председател на Има Такъв Народ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР