Приключи общото събрание на акционерите в ПФК Левски, продължило над

...
Приключи общото събрание на акционерите в ПФК Левски, продължило над
Коментари Харесай

Наско Сираков: Категорично съм против това управление на БФС

Приключи общото заседание на акционерите в ПФК " Левски ", траяло над 4 часа в бранш „ А " на стадион „ Георги Аспарухов ".

Мажоритарният притежател Наско Сираков дойде за него на " Герена " в компанията на изпълнителния шеф Даниел Боримиров.

Присъстваха още членът на надзорния съвет на клуба Антон Краус, както и някогашният подобен Петър Ганев. В залата се записва и членът на управителния съвет Константин Баждеков, само че той я напусна по-рано.

На събитието имаше и представители на Тръст " Синя България ".

От организацията преди дни изпратиха въпроси към Боримиров по отношение на финансовото положение на " Левски ".

В дневния ред имаше точка, която включва точно доклад на изпълнителния шеф за изплатени отговорности към Национална организация по приходите в интервала от 2.05.2023 година до датата на осъществяване на събранието и генезис на средствата, употребявани за погасяването им.

Също по този начин и за размера на отговорностите на сдружението към Национална агенция за приходите (лихви и главница) към датата на осъществяване на събранието.

Предишният изпълнителен шеф юрист Ивайло Ивков постоянно даваше доклади за положението на дълга и заплащанията. При Боримиров тази процедура бе спряна.

При последната точка от дневния ред  - „ Разни ", Сираков бе запитан от акционер каква е позицията на клуба по отношение на настоящето управление на Българския футболен съюз и продължава ли 40-годишното му другарство с президента Борислав Михайлов.

Мажоритарният притежател на " сините " акции отговори с сумите: „ Аз доста добре отстранявам персоналните си връзки със служебните. Категорично съм срещу това ръководство на БФС, тъй като то е ориентирано против " Левски. ", оповестява dsport.bg.

Изказвания и конференция след края на общото заседание не бяха планувани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР