Приключи националната потребителска кампания за тестване на телевизори Philips в

...
Приключи националната потребителска кампания за тестване на телевизори Philips в
Коментари Харесай

Завърши националната кампания за тестване на новите смарт телевизори Philips

Приключи националната потребителска акция за тестване на тв приемници Philips в България, извършена в интервала юли-август под мотото „ Всичко е по-впечатляващо с Philips TV ". През тези 2 месеца 10 консуматори се срещнаха от близко с най-актуалните тв приемници от гамата модели за 2017 година и направиха свои видео ревюта.

Общо претендентите за присъединяване в акцията, проведена от TP Vision, бяха близо 2000, само че единствено 10 бяха определени за действителното тестване на новите смарт тв приемници. Петър Адамов от Разлог, Благовест Николов от София, Светлин Берков от София, Кристиян Койнов от София, Румен Василев от София, Стоян Петров от Бургас, Ива Миховска от Асеновград, Милен Младенов от София, Радина Калайджиева и Ивайло Велков от Пловдив записаха авторски видео ревюта на моделите Philips от серии 6000 и 7000 (43PUS6412, 49PUS7502, 43PUS6262, 49PUS6482), които към този момент са налични на уеб страницата на акцията. Участниците изпробваха най-актуалните функционалности в региона на аудио-визуалното прекарване с Philips TV, а трендовете, които се открояват и тази година са свързани с технологията Ambilight, всеобхватните благоприятни условия на Гугъл Play с Android TVTM, качеството на картината с помощта на 4K Ultra HD разграничителната дарба и мощността на видео процесора P5 Engine.

„ За нас е вълнуващо да забележим толкоз доста българи, които демонстрираха действителен интерес да бъдат първите, които ще тестват новите модели Philips в България. Благодарим на всички участници и се надяваме да продължим да организираме сходни начинания, ориентирани към възстановяване на телевизионното прекарване за потребителите в България ", споделя Георги Михайлов, районен шеф на TP Vision за България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР