Приключи аутопсията на 23-годишния Христо Асенов от созополското село Росен,

...
Приключи аутопсията на 23-годишния Христо Асенов от созополското село Росен,
Коментари Харесай

Аутопсия разкри шокиращата причина за смъртта на младия Христо

Приключи аутопсията на 23-годишния Христо Асенов от созополското село Росен, чието тяло бе открито през вчерашния ден към 9 ч. сутринта край приток на локалната река. Резултатите след огледа и разбора на черва от тялото сочат, че няма следи от принуждение, оповестява "Флагман ".

Момчето бе в неопределеност от нощта в петък против събота, а в съботната вечер то бе оповестено за търсене. В неделя сутринта униформени служители на реда отделиха огромен периметър към мястото, където бе открито тялото, само че не откриха доказателства за наличие на различен човек, който би могъл да е причина за гибелта.

Лекарите са безапелационни, че става въпрос за удавяне, само че казусът е толкоз безразсъден, че естественото схващане мъчно може да го одобри.

„ При оповестената акция за търсене на младежа беше претърсен огромен регион към къщата на чичо му Ангел, където последно е бил забелязан. Най-сетне Христо бе открит паднал по лице в локва с дълбочина не по-голяма от 50 см.

Предната нощ бе валяло дъжд и мястото, по което той се е движел в тъмното е било мощно разкаляно и тук-таме са се образували локви. По принцип това е един от притоците на река Росенска, само че „ приток “ е мощно казано “, сподели кметът на селото Иван Динев.

Човекът, който ръководи созополското село към този момент три мандата доста добре познава популацията. В селото живеят много роми, множеството от които обаче работят в чужбина, децата им са образовани, печелят добре, с цел да изхранват предостатъчно фамилиите си.

Чичото на Христо – Ангел Асенов, с кръст в ръка, оказа помощ за изнасянето на празен ковчег от постройката, с който да бъде пренесен натрупа от бургаската морга за утрешното заравяне.

„ Не ме питайте нищо – не съм ял, не съм спал от събота сутринта, не знам на кой свят съм и нямам пояснение за случилото се. Чакам брат ми и майката на Христо довечера да си дойдат, с цел да го погребем “, сподели Ангел Асенов.

Двете къщи – на Христо и на чичо му – се намират в общ имот, една до друга и през оградата има врата. Христо е бил на посетители на чичо си до късно вечерта. Същия ден се е прибрал от Чехия, където живеели по-големият му брат и родителите му.

Засега не е ясно дали преди гостуването си при чичото Христо се е срещал със своята другарка Добринка и в каква компания са изяснявали връзките си.

В късния следобяд през вчерашния ден 19-годишната ученичка от созополската гимназия написа във Facebook какъв брой доста съжалява за думите, които му е споделила преди да се случи нещастието.

Роднините на Добринка не разрешават на медиите да приказват с нея. Казват единствено, че тази заран не е отишла на учебно заведение, тъй като се наложило татко й да я заведе в УМБАЛ „ Бургас “ – оплаквала се от болки в крайници.

Едно е несъмнено – добре тренираният юноша, който се е занимавал със смесени бойни изкуства е умрял неуместно, много надалеч от вкъщи си. Въпреки изказванията на чичото, че са използвали прекомерно малко алкохол, заради което било невероятно да е объркан.

Взети са проби, които ще бъдат изследвани също за опиати и анаболи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР