Приходите за януари от бюджета на горивата са с 12%

...
Приходите за януари от бюджета на горивата са с 12%
Коментари Харесай

Борисов: 12% е ръстът на приходите в бюджета за януари от горива

Приходите за януари от бюджета на горивата са с 12% растеж. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, след представянето на резултати от проучване за контрабандата на цигари, съобщи „ Фокус “.

„ Трайна е наклонността за понижаване на контрабандата, не да го създадем един път или кампанийно, тримесечие след тримесечие върви, което е най-радостното. Затова и приходите в бюджета са такива “, съобщи той.

„ Как може България да е на 6% и кой от къде се яви пита има ли битка с корупцията- има, ето я “, разяснява Бойко Борисов и посочи, че с това се мери действително свършената работа.

По мотив показаното изследване министър председателят уточни: „ Това е най-точното изследване, по елементарен и удобен метод. Във всеки град се обръща кофа за отпадък и се броят кутиите без бандерол и със бандерол “.

„ Това не е като социологическите изследвания преди избори “, разяснява Бойко Борисов. „ То демонстрира не чувството, не имагинерната големина, а резултатът от битката с контрабандата на процедура “, сподели още той.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР