Приходите от имотите на мюфтийството не са достатъчни, за да

...
Приходите от имотите на мюфтийството не са достатъчни, за да
Коментари Харесай

Мустафа Хаджи: Приходите от имотите на мюфтийството не са достатъчни


Приходите от парцелите на мюфтийството не са задоволителни, с цел да се покрият отговорностите към страната. Това разгласи пред публицисти основният мюфтия Мустафа Хаджи след среща при премиера Бойко Борисов с българския патриарх Неофит.

,,Срещата с премиера и патриарх Неофит мина в дух на приемливост, съгласие. Ние като жители на тази страна имаме ангажимент да пазим мира и спокойствието. Всеки съгласно позицията, в която се намира, би трябвало да направи всичко допустимо да резервира мира. Ние постоянно сме казвали, че България имаше „ опцията “ да направи това, което стана към нас - в прилежащите страни. Но мъдростта на българския народ не разреши да се случи това. Оттук нататък всеки един жител би трябвало да направи всичко допустимо да резервира мира, който сме наследили от нашите предци. Но той не е даденост. Трябва да го запазим и да го оставим на нашите генерации, защото родината е на всички и всички имаме право да останем в нея'', съобщи още Мустафа Хаджи.

Той уточни, че задълженията на мюфтийството са насъбрани от 2005 година насам.

,,Това са остарели отговорности, върху които текат лихви. На този стадий не мога да навляза в конкретика, това е работа на счетоводството'', сподели още той и уточни, че не се занимава със счетоводните въпроси.

,,Ако стигаха, при всички положения щяхме да ги покрием. Приходите са незадоволителни, защото по-голямата част са одържавени по време на комунистическия режим, а по-голяма част от тях не са възобновени. Приходите от тях не са достатъчни'', отговори основният мюфтия на журналистически въпрос дали приходите от парцелите не са достигали за покриване на отговорностите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР