Приходите на Groupe PSA, под чиято шапка са Peugeot, Citroën,

...
Приходите на Groupe PSA, под чиято шапка са Peugeot, Citroën,
Коментари Харесай

Приходите на Groupe PSA нарастват с над 40%

Приходите на Groupe PSA, под чиято шапка са Peugeot, Citroën, DS, Opel и Vauxhall за първите шест месецана 2018 година възлизат на 38,56 милиарда евро, което е с 40,1% повече в срвнение със същия интервал на 2017 година

Продажбите на PCD Automotive (Peugeot, Citroën, DS) се усилват с 11,4% на годишна база, до 22,149 милиарда евро. Приходите на OV Automotive Division (Opel и Vauxhall) през първата половина на 2018 година възлизат на 9,946 милиарда евро.

„ В интервала от 2014 година до момента групата показва своята непрекъсната дарба за повишение на световната доходност, успеваемостта и индустриалните размери без значение от сериозните компликации, които срещаме. Служителите на Opel/Vauxhall стартират да реализират положителни резултати в построяването на новия Opel/Vauxhall и демонстрират мощен блян за разрастване на спомагателен капацитет. Динамиката в нашата работа и типичното за нас концентриране върху осъществяването на съответните задания си остават мощен инструмент за постигането на поставените цели ”, уточни Карлос Таварес, ръководител на управителния съвет на Groupe PSA.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР