Пригответе се за най-експлозивната книга за десетилетието – принц Хари

...
Пригответе се за най-експлозивната книга за десетилетието – принц Хари
Коментари Харесай

Живот като бестселър: Принц Хари пише мемоари

Пригответе се за най-експлозивната книга за десетилетието – принц Хари написа записки за живота си в кралското семейство.
Това оповестяват международните медии. Заглавието на творбата е „ Wholly truthful “ („ Напълно откровен “ – б.ред).

Херцогът на Съсекс ще издаде книгата посредством Penguin Random House в края на 2022 година, заяви издателят в понеделник. В него се прибавя, че принц Хари „ за първи път “ ще показа „ цялостната информация за прекарванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са оформили личността му “.

„ Пиша това не като принц, какъвто съм роден, а като индивидът, който станах “, съобщи принц Хари. „ Дълбоко съм признателен за опцията да споделя това, което съм научил през живота си досега и се вълнувам от хората да прочетат от първа ръка роман за живота ми, който е прецизен и изцяло достоверен. “

Книгата ще опише за живота му от детството до наши дни, в това число уговорката в армията, която два пъти го води в Афганистан, където пази страната си.

Хари намира висшо благополучие и успокоение в брачната половинка си Меган и двете им деца – двегодишния Арчи и новородената Лилибет Даяна.
Принц Хари ще употребява тази опция, с цел да опише най-сетне своята позиция на историята, съгласно специалисти от кралското семейство.
Един от методите за това беше изявлението с Опра Уинфри, в което Хари и брачната половинка му показаха шокиращи детайлности за живота в най-известното семейство в света.

Хари също по този начин е избрал професионален съветник за последното си начинание. Това е журналистът и публицист Дж. Морингер, притежател на премията Пулицър, създател на записките на легендата на тениса Андре Агаси. Ръкописът ще бъде доставен на издателя през август, само че този период може да бъде преместен за октомври, като се има поради, че принц Хари неотдавна се снабди с щерка Лилибет Даяна, тъй че се допуска, че ще той ще желае да напише нещо и за първите месеци от живота си с двете си деца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР