Пригответе се за една изключително съдържателна, актуална и интелигентна книга,

...
Пригответе се за една изключително съдържателна, актуална и интелигентна книга,
Коментари Харесай

Предстои ли светло бъдеще за човечеството?

Пригответе се за една извънредно съдържателна, настояща и умна книга, която удачно разказва начинa, по който светът се трансформира – трендовете, от които всички се интересуват, и с които бизнесът би трябвало да се преценява, в случай че желае да оцелее и да просперира в утрешния свят.

Бързина. Урбанизация. Универсалност. Социалност. Радикалност. Етика. Авторът Патрик Диксън ни показва утрешния ден в няколко разнообразни и фундаментални плоскости. „ Бъдещето на съвсем всичко “ разкрива всички пикове и спадове, разказва зрелищния напредък на разрастващите се пазари, небивалия прогрес в медицината, само че също и огромните закани от вирусни епидемии, които са изключително настоящи.
 Предстои ли ярко бъдеще за човечеството?

Очаква ни едно бъдеще на политически разтърсвания и на огромни конфликти; бъдеще, в което хората ще се пробват да бранят персоналното си пространство, а бизнесът ще промени отношението си към клиенти и персонал; бъдеще, в което колите ще се движат без водачи, а слънчевата сила, генерирана в пустинята, ще зарежда градове, отдалечени на хиляди километри разстояние…

„ Бъдещето на съвсем всичко “ ни демонстрира посредством рационална прогноза, че сме се запътили към свят, който не е чак толкоз мистериозен, неразбираем и скептичен, какъв брой сме привикнали да го възприемаме. Легендарният Мартин Линдстрьом, брандов съветник и създател на международния бестселър „ Биология на пазаруването “, даже стига до такава степен, че дефинира Диксън като „ експресен трен към бъдещето. Тази книга ви въоръжава с куп прогнози, които не биха ви минали и през разум, само че скоро ще дефинират всекидневието ни. “

Въпреки ужасната минала 2021 година, можем да се спокойни за това, което следва – бъдещето е ярко и ние всички имаме място в него, стига да сме задоволително рационални и прозорливи!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР