Причините Нидерландия да блокира България за Шенген са вътрешнополитически. Това

...
Причините Нидерландия да блокира България за Шенген са вътрешнополитически. Това
Коментари Харесай

Крум Зарков: Връщането на хартиената бюлетина е вредно, трябва да има вето


Причините Нидерландия да блокира България за Шенген са вътрешнополитически. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ служебният министър на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

България е изпълнила критериите за влизане в Шенген, България съумя да получи поддръжката на Европейската комисия, България получи с огромно болшинство поддръжката на Европейския парламент, само че Нидерландия реши да блокира този развой и да ни ангажира в една акция, с която България не съумя да стане член на Шенгенското пространство. Усилията не престават, съобщи Зарков.

Нидерландия употребява проблемите с върховенството на закона, само че не желае да чуе за напъните, които се поставят. Изготвили сме планове и те вървят в вярната посока. Самите нидерландци оцениха това. Сега би трябвало да си довършим работата и да приемем тези закони, които в последна сметка не са значими за Нидерландия, а за нас, уточни правосъдният министър.

По думите му законовите промени за въвеждане на механизъм за надзор над основния прокурор са в интерес и на самия основен прокурор.

Назрял е въпросът да решим тези въпроси, които тегнат на България. Сега топката е в народните представители, ние сме подготвени да оказваме помощ с каквото е належащо, означи Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

Той разяснява и измененията в Изборния кодекс, които върнаха хартиената бюлетина.

Резултатът на Българска социалистическа партия не зависи от метода, по който се гласоподава. Той е еднакъв за всички. Това е все едно по време на Световното състезание единият тим да се оплаква от топката. Българска социалистическа партия имаше твърда позиция за машинното гласоподаване. То беше е и е гаранция за по-честен избор. Това беше борба, която беше отстояване в доста сложни условия. След това Българска социалистическа партия се съобщи и мина от другата страна на тази укрепление. Ако някой мисли, че това ще донесе някакви изгоди на Българска социалистическа партия, се заблуждава, сподели още Зарков.

Министърът на правораздаването съобщи, че съгласно него президентът Радев би трябвало да наложи несъгласие върху измененията в Изборния кодекс: " Според мен, като правист, това е един нездравословен закон, който би трябвало да бъде осмислен още един път ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР