Причината за скандала е момичеВидео с брутално насилие над дете

...
Причината за скандала е момичеВидео с брутално насилие над дете
Коментари Харесай

Брутално насилие в София: Младежи бият техен връстник и снимат с телефоните си

Причината за абсурда е момиче
Видео с брутално принуждение над дете скандализира мрежата. Група от 8 младежи нанасят побой над собствен връстник и снимат гаврата с телефоните си. Случаят е от столичния квартал " Лагера ". По информация на Bulgaria ON AIR са арестувани две момчета на 14 и 15 години.

3-и януари, към 8 часа вечерта. 8 младежи бият собствен връстник в столичния квартал " Лагера ". Насилниците се редуват с юмруци, плесници и ритници, до момента в който не повалят момчето на земята. Всички снимат дружно с телефоните си.

Според неофициална информация на малкия екран повода за абсурда е момиче. Побоят е нанесен наоколо до детска площадка и баскетболно игрище.

Жертвата е на 13 години и учи в столичното 51-во учебно заведение. Пред Bulgaria ON AIR от учебното управление описаха, че след побоя детето е посетило часовете си и е скрило за бруталното нахлуване. До в този момент не е взел участие в сбивания в учебно заведение.

Психологът Калин Гайтанджиев отбелязва, че това е не просто физическо принуждение, а и психическо. И може да докара до доста съществени последици за жертвата.

Училищен психолог към този момент е почнал работа с потърпевшото дете. Образувано е и досъдебно произвеждане.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР