Причината за началото на пандемията от коронавирусната инфекция COVID-19 е

...
Причината за началото на пандемията от коронавирусната инфекция COVID-19 е
Коментари Харесай

САЩ: Пандемията от COVID-19 е заради изтичане на информация от китайска лаборатория

Причината за началото на пандемията от коронавирусната зараза COVID-19 е приключване на информация от китайска лаборатория, обявиха Съединени американски щати.

Според The ​​Wall Street Journal до това умозаключение е стигнало Министерството на енергетиката на Съединени американски щати. Отбелязва се, че по-рано единствено Федералното бюро за следствие на Съединени американски щати се придържаше към версията за лабораторния генезис на SaRS-Cov-2, само че в този момент Министерството на енергетиката на страната е на същото мнение.

Припомняме, че предишното лято Световната здравна организация разгласява отчет за произхода на COVID-19. Той, както и преди, споделя, че прилепите са отговорни, само че в това време СЗО не изключва приключване от лабораторията, защото Китай не споделя данни за първата вълна от инфекции.

Наскоро СЗО отхвърли информация за прекъсване на следствието за произхода на COVID-19. За да се развият знанията, са нужни нови проучвания, които изискват данни от Китай, споделиха от организацията.

В същото време съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан даде изявление за CNN, в което разяснява публикацията на The Wall Street Journal за резултатите от следствие за произхода на ковид. Той означи, че все още американското разузнаване не е стигнало до дефинитивно умозаключение за произхода на ковид.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР