Причина и обяснение на днешния забързан и изнервен свят, изпълнен

...
Причина и обяснение на днешния забързан и изнервен свят, изпълнен
Коментари Харесай

Изчистване на кармата чрез енергийни практики

Причина и пояснение на днешния забързан и раздразнителен свят, изпълнен със боязън и експанзия, могат да са кармичното страдалчество на хорските души и отрицателните външни сили, измъчващи духовната същина на човечеството.

Въпреки привидната обърканост обаче има ефектна енергийна процедура за аурично изчистване благодарение на силата на Космоса, която може сполучливо да почисти кармата.

Лечението протича под формата на мощен енергиен сеанс, след който се отстраняват блокажите на чакрите и човешкото тяло като цяло.

Колкото и комплицирано да наподобява на думи, целият развой протича единствено в границите на 21 дни, а след него човек реализира пълноценно другарство със своите духовни равнища и сполучливо канализира положителната сила на Космоса, която към този момент безпроблемно протича през него под формата на най-чиста светлина.

Методът е фиктивен от рейки лечители преди мног, доста години. Процесът на излекуване на фините тела се прави благодарение на извънредно любяща светлинна сила, която се предава посредством мислите, молитвите към човешките енергийни полета и тела.

Чрез него се хармонизират физическото, етерното, астралното, менталното и духовно тяло и връзките сред тях.

 Изчистване на кармата

По време на самия развой се насочва молба за свързване и активизиране на 12-те влакна на ДНК, което отваря път за изчистване на всички равнища и за разширение на човешките качества. С този развой душата съумява значително да пречисти кармата си и да реализира извисяване.

Енергийното изчистване отстранява въздействието върху индивида от черни ритуали, вълшебства, проклятия, в това число родови от сегашни и минали животи, както и заклинания, хванали го в клопки на болката, душевни разцепвания.

Мощната духовна процедура на изчистване на кармата приключва обсебвания и завладяващи духове и създания и други отрицателни елементали. Чрез нея могат да се открият даже и отрицателни предмети в дома, както и хора от обкръжението, които крадат от силата.

Важно е да се знае, че преди започването на самия обред, човек би трябвало да е постил в продължение на едно денонощие, а час преди началото той би трябвало да прекара в медитация, като се освободи от неприятните мисли и насочи мозъка си към Космоса. Самият обред за изчистване на кармата протича в границите на 30 минути.

Вижте още Изкупване на кармичния дълг.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР