Прическата на Мая Манолова стана една от най-обсъжданите теми в

...
Прическата на Мая Манолова стана една от най-обсъжданите теми в
Коментари Харесай

Край на мистерията: Ето как, къде и за колко се фризира Мая Манолова

Прическата на Мая Манолова стана една от най-обсъжданите тематики в хода на предизборната акция, а тези дни папараците на „ Уикенд ” видяха през обективите си по какъв начин тъкмо се фризира кандидат-кметицата на София.

Русото си каре с бретон някогашната обмудсманка оформя при една от ученичките на стилист Капанов. Съперницата на Йорданка Фандъкова е постоянен клиент на коафьорката от няколко месеца. И в действителност – тя стои в салона близо 2 часа! Процедурата се повтаря най-малко три пъти седмично. 

Мая избира да се фризира рано заран, с цел да избегне навалицата. Подкрепяната от Българска социалистическа партия кандидат-градоначалничка дава по 50 лв. за разкрасяване на всеки 3-4 дни, само че от време на време и по повече. Когато й предстоят значими срещи, тя прави и грима и маникюра си в салона.  Онзи ден малко преди 9 сутринта ръководеното от професионален водач сребристо беемве на Манолова я закара при фризьорката й на бул. „ Христо Ботев ”. Майсторката на дамските прически я предложения да седне на комфортен стол, след което се зае да оправя косата й с четка и сешоар.

Малко по-късно в салона хлътна мъж с директория под мишница. Той подаде на Мая някакви документи, а тя ги прегледа небрежно, след което го помоли да ги остави до дамската й чанта. През цялото това време пък ученичката на Капанов не спираше да обгрижва русата й грива.  Когато фризьорката си свърши работата, Мая стана и подаде петдесетачка. После си пожела прелестен ден на личния състав и излезе с младия мъж, донесъл й книжата. Двамата си поприказваха на улицата, а когато се разделиха,  мераклийката за столична градоначалничка отпи глътка кафе от картонената чаша в ръката й. Ободрителната напитка й я наляха в салона.

Манолова аха да се качи в автомобила си и да поеме по задания, когато към нея се приближи брюнетка на междинна възраст. Двете започнаха да разясняват някакъв проблем, а откакто откриха метод за решението му, към кандидат-кметицата се втурна и спортно облечен господин с посивели коси. На него Мая също отдели скъпи минути от времето си. Престоят на някогашната омбудсманка във и пред фризьорския салон продължи цели 2 часа. Колата й напусна региона чак в 11 часа.

В началото на предизборната акция Манолова имаше задочно скарване на тематика прически с Бойко Борисов. До това се стигна откакто на 2 септември в 8,30 ч. сутринта русокоската попадна в ПТП. Тогава медиите небрежно разтръбиха, че лимузината на Мая е аварирала, до момента в който е пътувала от фризьорския салон към офиса й. Новината стана сензация, а публицистите се юрнаха да разпитват кандидат-кметицата за детайлности за случая. Тя пък се подразни от интереса им и си разреши да им дава препоръки по какъв начин тъкмо да си правят работата. „ Искам репортаж от салона, където се подстригва премиера... Кой го подстригва, по какъв начин се подстригва и за какъв брой пари ”, рече им ядосаната Манолова.

Още същия ден министър-председателят задоволи любознанието на „ алената ” хала с брифинг в централата на ГЕРБ. „ За дамите е значимо да си вършат фъш-фъш и размер. Аз си се подстригвам самичък ”, отсече той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР