При управлението на ГЕРБ нямаше толкова зрелища, но хляб имаше

...
При управлението на ГЕРБ нямаше толкова зрелища, но хляб имаше
Коментари Харесай

Атанасова: При управлението на ГЕРБ нямаше толкова зрелища, но хляб имаше за всички

" При ръководството на ГЕРБ нямаше толкоз зрелища, само че самун имаше за всички. Сега няма самун за хората, с изключение на за неколцина политически водачи и техните другари. За всички останали има пошли зрелища. " Това съобщи в декларация водачът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова при откриването на новата парламентарна сесия след Великденската почивка на депутатите.

" Народът се измори да гледа вашата мъка ", съобщи Атанасова. По думите ѝ ръководещите са се провалили и нямат право " повече да се упражняват върху българския народ " и даже президентът ги е нарекъл " шарлатани ".

Десислава Атанасова посочи, че " отрочетата " на Румен Радев, " родени под юмрука, употребяват претекста на войната, с цел да крадат ".

В последните 10 почивни дни държавното управление " конфигурира медиатор " за доставките на газ и " стартира разрушаването на едно от най-старите държавни предприятия – " Български пощи ", акцентира тя.

Според ГЕРБ " страната катастрофира, а всички нейни системи се разпадат " и " ставаме очевидци на безчинства ".

" Лидерите на партиите на болшинството потвърдиха, че нямат позор от хората, боязън от Бога въобще знаете ли какво е ", попита Атанасова.

По думите ѝ ръководещите се държат с България " като с окупирана страна, която имат право да плячкосват ".

Хората към този момент се срамят да кажат, че са дали своят вот за вас, обърна се към ръководещото болшинство Десислава Атанасова.

" Ясно е за всички в тази зала, че това болшинство не е добре повече да ръководи страната ", заключи водачът на ПГ на ГЕРБ и разгласи, че ГЕРБ се готви за избори.

" Ще изчегъртаме медиаторите, комисионерите и мародерите. Ще довършим всички автомагистрали, тъй като единствено ние можем. Няма да позволим на шайката да унищожава страната ни. България ще възкръсне и след вашето ръководство. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР