При строг режим лежат осъдените за убийства, рецидивисти, насилници. Аз

...
При строг режим лежат осъдените за убийства, рецидивисти, насилници. Аз
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: В една килия съм с жена с няколко убийства и акушерка, насилвала новородено бебе

При непоколебим режим лежат наказаните за убийства, рецидивисти, насилници. Аз за какво съм там, като и на мравката път върша, майка на малко бебе не знам. За каквото и да са ме осъдили, най-малко ликвидиране не можаха да ми припишат, само че съм измежду такива затворнички.
В една килия съм с жена с няколко убийства и акушерка насилвала новородено бебе.
ЗАЩО ли съм с жена насилвала малко бебе, като аз самата съм майка на малко бебе – допускам отново е част от извратения сюжети на гешефтурата.

ЗАЩО съм и с жена, наказана за убийства, която не понася светлината, желае 24 часа да сме в мрачевина и не търпи друго мнение, а с такива хора не се спори. Виждам светлина за малко, когато излизаме по коридорите, да обядваме и да вечеряме. А аз имам потвърдено депресивно положение в ареста от психолог, тъкмо заради неналичието на светлина, на витамин Д, аз съм безоблачен човек. Но несъмнено това досие в този момент е в сливенския затвор, прочетено, оценено и приложено деликатно, да бъда унизена и съсипвана постепенно от гешефтурата.

Поисках пренасяне, с жена, с която бяхме в отделението за акомодация, има свободно легло при нея, само че несъмнено получих отвод.
Молете се, нека да оцелея, имам една единствена цел сега – ОТНОВО ДА ПРЕГЪРНА МОЯ СИН ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР, ДА ИЗЛЯЗА ЖИВА ОТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ИГРА НА ЕДНИ БОЛНИ УМОВЕ, ДА МОГА ОТНОВО ДА съдебна експертиза ГРИЖА ЗА НЕГО, ДА ГИ ВИДЯ КАК РАСТЕ!

Манипулират и свижданията, едно пропуснах, за идващите не ми споделят до последния миг, а за никой не е елементарно да се провежда за след часове.
Една добра вест имам въпреки всичко – скоро ще мога да стартира работа в кухнята, с което да понижа престоя си в пандиза, защото 2 дни работа се броят за 3 излежани. 

 

Десислава Иванчева, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР