При стрелбата в икономическата столица на Канада- Торонто има двама

...
При стрелбата в икономическата столица на Канада- Торонто има двама
Коментари Харесай

Първо ВИДЕО от ужаса в гръцкия квартал на Торонто! Освирепял мъж разстрелва минувачи

При стрелбата в икономическата столица на Канада- Торонто има двама убити и 13 ранени, заяви полицията. Един от убитите е нападателят.
Сред потърпевшите, които са откарани в болница, има 9-годишно момиче. Все още няма информация за положението им.
Стрелбата избухнала в Грийктаун, гръцкия квартал на града, на пресечката на булевардите Данфорт и Лоуган, към 10 часа вечерта в неделя локално време. Очевидци оповестяват, че са чули сред 10 и 30 изстрела. В региона има доста известни заведения за хранене, кафенета и магазини.
Говорителят на полицията Марк Пъгуош съобщи, че още е рано да се каже дали става дума за тероризъм.
Според телевизионния канал Глобал нюз стрелецът е бил убит от полицията. В формалното известие на полицията обаче се показва единствено, че нападателят е мъртъв и не се споделя нищо за претекстовете му. Дъг Форд, основният министър на провинция Онтарио, където се намира Торонто, жигосах в Туитър " ужасяващия акт на принуждение, осъществен с огнестрелно оръжие ".
Напоследък в Торонто зачестиха случаите на конфликти с потребление на огнестрелно оръжие, основно сред незаконни групировки, отбелязва Франс прес. От началото на година е имало 212 случаи на пукотевица, лишили живота на 26 души. За съпоставяне: за същия интервал на предходната година е имало 188 случая и 17 убити.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР