При специализирана операция на полиция и жандармерия в ромския квартал

...
При специализирана операция на полиция и жандармерия в ромския квартал
Коментари Харесай

Исторически удар на МВР! Униформени нахлуха в квартал на Ямбол. Задържаха 4ма, обявени за издирване

При профилирана интервенция на полиция и жандармерия в ромския квартал „ Райна Княгиня “ в Ямбол са арестувани четирима, оповестени за общодържавно търсене. Акцията е осъществена от 9 до 11 септември, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Разкрити са и девет закононарушения – обири от частни парцели, владеене на опиати, нанасяне на телесна щета и други Осем души са арестувани за период до 24 часа. Образувани са пет досъдебни производства и шест преписки за предварителна инспекция.

Акцията е осъществена взаимно със чиновници на Националната организация по приходите и Комисията за отбрана на потребителите. Проверени са 35 търговски обекта, девет заложни къщи и седем игрални зали. Контролните органи са установили нарушавания в пет от обектите и са съставили актове. Установени са и два противозаконни пункта за изкупуване на черни и цветни метали.

В рамките на интервенцията са тествани също 242 моторни транспортни средства и 395 лица. Констатирани са нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, за които са формирани 65 акта и са наложени 76 санкции по фиш.

Както Българска телеграфна агенция заяви, единствено преди няколко дни полицията потуши всеобщ пердах в ромския квартал на Ямбол. Трима бяха арестувани, а осем участници в сбиването пострадаха.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР