При сблъсък на пешеходна пътека в ПазарджишкоИзпреварил две коли, дали

...
При сблъсък на пешеходна пътека в ПазарджишкоИзпреварил две коли, дали
Коментари Харесай

Полицай със служебен автомобил уби 8-годишно момиченце

При конфликт на пешеходна пътека в Пазарджишко
Изпреварил две коли, дали път на детето

Полицай със длъжностен автомобил на Министерство на вътрешните работи блъсна 8-годишно дете на пешеходна пътека в центъра на пазарджишкото село Братаница. То било качено живо в кола за спешна помощ и откарано в болничното заведение в Пазарджик, където след към час умряло.

Жестоката злополука стана през днешния ден към 11,40 ч. През основната улица на селото минава пътя от Пазарджик за Велинград. Служителят на Министерство на вътрешните работи се возел самичък в алена “Шкода” без надписи “Полиция”. Според очевидци водачът карал с по-висока скорост от позволената в селото 40 км/ч. Наближавайки пешеходната пътека, той изпреварил други два автомобила, спрели да дадат път на две пресичащи момиченца. След удара шкодата се забила в пътен знак.

Свидетелите са безапелационни, че детето не е изскочило ненадейно пред колата на Министерство на вътрешните работи, каквито изказвания бяха популяризирани по-рано от ведомството на Бойко Рашков. Не се съобщаваше и какви са пробите за алкохол и опиати, нито какъв е постът на причинителя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР