При създаването на първият трейлър на криминалния трилър GTA 6,

...
При създаването на първият трейлър на криминалния трилър GTA 6,
Коментари Харесай

Графика на ново ниво: Блогър пресъздаде трейлъра на GTA 6 в реалния живот

При основаването на първият филмов откъс на престъпния трилър GTA 6, разработчиците от Rockstar Games са се въодушевили от американския щат Флорида.

Блогърът Андрю Левит обаче реши да издигне имитацията на действителността на ново равнище.

Като част от самодейността си Левит снима (почти) кадър по кадър филмовия откъс за оповестяването на GTA 6, пуснат на 5 декември като употребява живи артисти, съоръжение и същински новинарски репортажи.

Ролята на основния воин Джейсън беше изиграна от самия Левит, Лусия – другия основен воин беше изиграна от приятелката му Мария. Образът на Стефани, обществен служащ в изправителен дом, отиде при майката на блогъра.

Както можете да видите, филмовият откъс на Левит не е тъкмо копие на филмовия откъс на GTA 6. Вместо двама гангстери има човек с петли, вместо Лусия в басейна на покрива има единствено кадър на покрив, а вместо оръжия – банани.

В 12-минутно видео зад кулисите за пресъздаването на филмовия откъс Левит изяснява, че някои от разликите по отношение на истинския филмов откъс се дължат на бюджетни ограничавания и/или отвращение да се наруши законът.

Въпреки всичко, работата на Левит впечатли феновете. Коментарите правят оценка отдадеността на блогъра, креативните решения и визуализацията.

„ Графиките са просто умопомрачителни. “

заяви един от коментиралите

Засега се чака GTA 6 да излезе през 2025 година за PS5, Xbox Series X и S. По-рано бе обявено, че създаването изостава от графика, и има заплаха играта да бъде отсрочена. Както посочи Bloomberg обаче, това не е нищо извънредно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР