Със запазената си марка плоска шапка и очила с дебели

...
Със запазената си марка плоска шапка и очила с дебели
Коментари Харесай

Джей Блейдс от The Repair Shop напуска социалните медии, след като член на семейството му е убит

Със непокътнатата си марка плоска шапка и очила с дебели рамки, Джей Блейдс беше надалеч от нормалното си слънчево въодушевление, когато разгласи, че ще бъде си взе отмора от обществените медии.

Водещият на Repair Shop взе решението, откакто участва на погребението на чичо си и в профила си в Instagram с прочувствено видео в понеделник, 29 април, 54-годишната звезда изясни, че чичо му в действителност е бил погубен преди няколко седмици.

„ Надявам се, че сте добре. Това е нещо като известие за социална услуга “, първо съобщи Джей, „ Току-що бях на погребението на чичо ми, той беше погубен преди няколко седмици. Наистина, супер благ човек, не трябваше да му се случва, само че в действителност ме засегна. " Тогава той призна, че нещастието е имала опустошително влияние върху него: „ Чувствам се малко комплициран “.

В резултат на това Джей даде приоритет на благосъстоянието си, като се отписа, само че даде обещание, че отсъствието му ще бъде единствено краткотрайно. „ Така че това, което имам намерение да направя, е следното......

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР