При преброени почти 94% от протоколите ГЕРБ-СДС води пред коалицията

...
При преброени почти 94% от протоколите ГЕРБ-СДС води пред коалицията
Коментари Харесай

Сринаха ,,Промяната“: Балонът с усмивки се спука. ДБ биха могли да им бъдат учители на тема как се губи

При преброени съвсем 94% от протоколите ГЕРБ-СДС води пред обединението на „ положителните сили “ ПП-ДБ. Само преди дни Кирил Петков разгласи, че чака новата коалиция от над 5 партии и над 70 организации да завоюват изборите и то с доста, предава Tribune. Резултатите обаче са напълно разнообразни от визиите на Политическа партия. Ето и част от мненията по тематиката:
Милена Фучеджиева
Ако има последващи избори Политическа партия и Демократична България ще паднат още по-надолу. Да се живее в пъстър балон, облицован с огледала, отразяващи безчет твои усмивки, е прелестно и разрешено, само че като се спука, следват 7 години нещастна обич със суверена.
Извън шегата. Нито водещите, нито изоставащите не трябва да се водят от его в резултатите си. Никой не е същински печеливш, до момента в който сривовете са ясни. Ако младежите от Политическа партия не схванат, че би трябвало да работят върху себе си най-много, а след това да изискват от останалите, те са обречени. Политическа партия би трябвало да проучват какво се случи с Демократична България през годините, тъй като вървят по техния път. Демократична България биха могли да им бъдат най-ценните учители на тематика по какъв начин и за какво се губи. Ако това не се случи, те са изгубени. И за това няма да имат виновност нито Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане, нито суверена. Компромисите и способността за връзка и самокритика са им едва място, а това са витално значими качества за който и да е политик. Борисов продължава да е тук и в този момент, тъй като ги има.
Наесен може да се появи нова партия, която би могла да им обърка резултатите още повече.
Изненадата е единствено за жители на балони.
Ружа Райчева
Какво се оказа? Има как… да сме по-слаби дружно?
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР