При положение, че още вчера македонският премиер Ковачевски заяви, че

...
При положение, че още вчера македонският премиер Ковачевски заяви, че
Коментари Харесай

Каракачанов: Борисов извърши персонално национално предателство спрямо българите

" При състояние, че още през вчерашния ден македонският министър председател Ковачевски съобщи, че не приема френския проект, а албанският министър председател си разреши да обиди България, вместо остра реакция от страна на българските институции – държавно управление, парламент, президент, ние през днешния ден станахме очевидци на унижението, на което подложиха голяма част от българския народ неговите така наречен национални избраници ", гневи се в поста си във Facebook Каракачанов.

" И в случай че „ Промяната “ беше партия, конфигурирана от външни сили, с цел да инициира поврат в българската позиция за Македония, а „ Демократична България “ и Движение за права и свободи от дълго време заявяваха, че са срещу несъгласие, то огромното изменничество беше осъществено персонално от Бойко Методиев Борисов ", написа още той.

Каракачанов припомня в позицията си, че точно Борисов като министър-председател на България е водил тъкмо противоположна политика по повод Скопие и доказателство за това са Договорът, който подписа през август 2017 година и Рамковата позиция, която неговото държавно управление гласоподава през октомври 2019.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация припомня също, че и 44-тото Народно събрание, доминирано от ГЕРБ, поддържаше това национално мнение. ГЕРБ като политически индивид в позорните изтекли оттогава парламенти също заявиха обществено поддръжка, включително и на КСНС от февруари 2022 година Тогава беше заявено още веднъж неотстъпление от българската позиция, преди да се видят действителни резултати от Скопие.

Е, какво видяхме? Наглост, надменност и експанзия!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР