При полицейска акция са открити повече от четири тона канабис

...
При полицейска акция са открити повече от четири тона канабис
Коментари Харесай

Полицейска акция удари повече от четири тона канабис в Благо...

При полицейска акция са открити повече от четири тона канабис в Благоевградско, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Близо две хиляди тревисти растения, които са реагирали позитивно на канабис, са открити, ожънати и унищожени от полицайте на Второ районно ръководство в Благоевград. Общото тегло на растенията, открити в хода на извършена акция, е повече от четири тона. Около три тона от откритите растения са били засадени в региона на село Полето, община Симитли.

Насаждения канабис са открити и в землището на симитлийските села Ракитна и Сенокос. За случаите е известена Районна прокуратура - Благоевград и са формирани досъдебни производства, написа dariknews.bg.

Около 30 кг полусухи растения, реагирали позитивно на канабис при направения полеви тест, са разкрили и служители на реда от районното ръководство в Петрич в овощна градина в околност край града.

Като съпричастен към осъщественото закононарушение е арестуван 60-годишен локален гражданин, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР