При отбивката за Чирпан, на км 215, на пътното платно

...
При отбивката за Чирпан, на км 215, на пътното платно
Коментари Харесай

Извънредно: Синът На Олигарха Йордан Динев Загина В Адска Катастрофа!

При отбивката за Чирпан, на км 215, на пътното платно излиза автомобил БМВ, ръководен от М.С. от Стара Загора. Иван е съумял да понижи до 190 км/ч, само че това не е било задоволително, с цел да овладее автомобила и се е забил в мантинелата, като автомобилът е помлян изцяло и тялото му е останало вътре. Викана е на помощ пожарна, с цел да извадят тялото. Има вреди и по БМВ-то, откъдето също посредством рязани на порти са извадили водача, само че той се е разминал с леки пострадвания.

Всичко това написа братовчедът на Иван – Георги, който е наследник на Динко Динев – по-големият брат на Йордан Динев, представен от медията.

В Свети влас и Несебър все още към момента никой не знае за голямата покруса, която е сполетяла най-влиятелната фамилия в Югоизточна България. Самият Георги Динев е бил очевидец на случилото се с братовчед му. Момчето е пътувало с защитата им в автомобил, който се е движил директно след Иван. Опитвали са се по някакъв метод да го защитят и да предотвратят ужасния свършек на тази нощ, по знамение в която не почина и различен човек.

Двамата братовчеди били на посетители у майката на Иван – Зорница в Несебър. Около 22 часа Иван доста се ядосал, тъй като приятелката му не отговаряла на позвъняванията му. Това било повода той да се качи ненадейно в Аудито и да потегли към София, с цел да я търси. Йордан Динев е в чужбина и е прочут преди минути за случилото се с детето му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР