При опит за отваряне на клип в Русия се появява

...
При опит за отваряне на клип в Русия се появява
Коментари Харесай

Русия блокира видеоклипа към песента „Дим в YouTube /видео/

При опит за отваряне на клип в Русия се появява известие, че наличието е недостъпно „ заради правна тъжба от държавното управление “. В материалите на регистъра на неразрешените уеб сайтове в Руската федерация няма информация за клипа.

В същото време, както означи Meduza, 10-часовата версия на видеото „ Дим “ остана налична в Русия.

 

По-рано публичната организация „ Ветерани на Русия “ изиска да бъде неразрешен видеоклипът към песента „ Димок “, която се оплака в Генералната прокуратура на Руската федерация, виждайки песента като агитация на наркотични субстанции.

 

В песента „ Дим “ лирическият воин приказва за това по какъв начин „ пуши, добре, не е като оборски тор “, а приятелят му „ взриви локомотив “. Той също по този начин загатва „ афганистанец “ ( това е името, обещано на канабиса, който пораства в Афганистан ) и споделя, че е „ разчувстван до сълзи “.

 

Към момента на издание видеото към песента „ Smoke “, оповестено през август 2023 година, е гледано повече от 16 милиона пъти. Броят на гледанията се усили доста през последните седмици. " Димок " е преди всичко в YouTube в листата на най-хубавите клипове.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР